جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.Tuesday, March 10, 2015

Kenapa perlu pilih Pos Laju untuk dropship?

Dropship?

Mahu menjadi agen dropship?

            Info mengenai dropship anda boleh google dan terdapat banyak dropship yang ada boleh pilih. Pastikan anda review dahulu syarikat untuk anda mahu menjadi ahli atau agen. Paling mudah apa kata anda belikan barangan itu untuk diri sendiri atau hadiah kepada rakan-rakan untuk memastikan perkhidmatan syarikat itu berkualiti atau tidak.

            Ramai yang baru menyertai bidang online bussiness pasti tidak tahu perkhidmatan untuk proses penghantaharan. Kepada peniaga yang mahu keuntungan lebih pasti tidak akan memilih pos laju kerana lebih mahal namun berdasarkan pengalaman di dalam bidang dropship, Pos Laju lebih berbaloi kerana meliputi kawasan pendalaman dan tidak pernah mempunyai masalah. Jika anda ingin mengunakan khidmat Pos Laju anda boleh menasihati atau menawarkan khidmat pos laju dengan mengenakan caj tambahan. Setelah selesai urusan jual beli anda boleh memeriksa status barangan anda dan ini memuadahkan anda untuk update kepada pelanggan.

                                               Traking number boleh ke link Poslaju

Nantikan entry seterusnya mengenai syarikat-syarikat yang menawarkan dropship.

Lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...