جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.



Wednesday, February 11, 2015

Universal travel adapter murah

universal travel adapter


Kepada yang selalu travel ke luar negara, travel adapter adalah top list anda kerana dengan pelbagai gajet yang ada sekarang perlu di cas. bagi mereka yang suka kan simple n cute travel adapter ni memang nice !! 

kecik n comel boleh letak dalam pocket je, so bile nak charge just take n plug it !!







Tapi sayang nya nk ke bangkok ari tu dah beli kat D.I.Y, murah je rm 5.40 senang sume dah ada n sampai sekarang tahan lagi. so tak semestinya menda murah tak berkualiti ok !!



if nak tahu tempat best di bangkok sila la usha next entry ok .


sumber:indiegogo

Lebih menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...